بادام زمینی روکش دار کچاپ ولوپی
بادام زمینی روکش دار کچاپ ولوپی
بادام زمینی :
در صنعت آجیل و خشکبار استفاده از روش های نوین برای طعم دار کردن انواع مغز دانه ها به ویژه
بادام زمینی موجب جلب رضایت قشر بیشتری از مشتریان آجیل و خشکبار شده است.
در حال حاضر روکش دار کردن بهترین و متفاوت ترین اشکال فرآوری دانه های آجیلی جهت بهبود
طعم ، رنگ ، بافت و ظاهر محصول می باشد که بکارگیری این فرآیند جدید در جهت بهبود خواص
کیفی و افزایش میزان پذیرش برای مصرف کنندگان می باشد. طعم دهنده کچاپ،یک ادویه ترکیبی
جدید و بسیار خوشمزه است، عمده ترین ترکیبات آن می توان به گوجه فرنگی اشاره کرد ولی
پودر کچاپ حاوی درصد زیادی پودر گوجه فرنگی و ، فلفل سیاه و فلفل قرمز، نمک و زیره سبز و …
می باشد که بیشتر مصرف صنعتی داشته و برای تهیه سس کچاپ کاربرد دارد.خوردن هر وعده
از محصولات با طعم کچاپ مقادیر بالایی از آنتی اکسیدان ها
وارد بدن شده و در مقابل رایگال های آزاد مضرر مقاوم می شود.
محصولات ما :
برای با کارشناسان ما در تماس باشید.
۰۹۱۹۳۰۴۱۵۲۰ – ۰۲۱۴۴۵۳۶۳۱۵ ولوپی
اینستاگرام ما : borna.tejarat.bavar
راهبری نوشته
badamzaminirokeshdar بادام ,روکش ,زمینی ,کچاپ ,ولوپی ,بادام زمینی ,زمینی روکش ,گوجه فرنگی ,کچاپ ولوپی منبع
درباره این سایت