مغز تخمه روکش دار ولوپی
خواص مغز تخمه آفتابگردان:
مغز تخمه آفتابگردان از جمله مغزهای چربی است که نه تنها به عنوان آجیل و تنقلات به صورت خام یا بوداده یا روکش دار ، بلکه در غذاها و به خصوص سالادهای مختلف مورد استفاده قرار می گیرد. این تخمه را به صورت تازه، خام یا بوداده یا روکش دار مصرف می کنند.
تخمه آفتابگردان حاوی چربیهای تکثیرنشده و چربیهای چندگانهی غیراشباع است؛ ازآنجا که اینها لیپوپروتئین پرچگالی یا کلسترول خوب را افزایش و درعینحال موجب کاهش کلسترول مضر و بد میشوند، اصطلاحا به آنها چربیهای خوب میگویند. تقریبا ۹۰ درصد چربیهای موجود در تخمه آفتابگردان چربیهای غیراشباع یا سالم هستند. همچنین تخمهها حاوی پروتئین هستند که به ساخت و استحکام عضلات و بافتهای بدن کمک میکند. ۲۸ گرم تخمه آفتابگردان حاوی ۱۲ درصد از میزان پروتئین توصیهشده است.
اسید فولیک نوعی ویتامین B است که بهطور طبیعی در غذا وجود دارد. این ویتامین به ساخت سلولهای جدید DNA و RNA میپردازد و میتواند مانع تغییرات سرطانزا در DNA شود. وجود اسید فولیک همچنین برای ساخت گلبولهای قرمز در بدن و نگه داشتن هموسیستئین در حالت عادی، که نوعی اسید آمینه است، ضرورت دارد. اسید فولیک برای نی که در دوران بارداری بهسر میبرند هم لازم است و به رشد و تکامل جنین کمک میکند. ۲۸ گرم تخمه آفتابگردان حاوی ۱۷ درصد از اسید فولیک موردنیاز بدن است.
بیشتر ورزشکاران از خوردن تخمه آفتابگردان لذت می برند، چرا که این گیاه حاوی مقدار زیادی پروتئین و قند می باشد. این مواد به تجزیه گلیکوژن کبد در خون کمک می کنند که تجزیه این ماده که نوعی قند است، مقدار زیادی از انرژی را سریعا فراهم می کند.
محصولات ما :
ارزش غذایی در هر ۱۰۰ گرم
کالری : ۵۸۴ گرم
پروتئین : ۲۵ گرم
کربوهیدرات : ۱۶ گرم
چربی : ۴۷٫۲ گرم
برای با کارشناسان ما در تماس باشید:
۰۹۱۹۳۰۴۱۵۲۰ – ۰۲۱۴۴۵۳۶۳۱۵
اینستاگرام ما : borna.tejarat.bavar
راهبری نوشته
badamzaminirokeshdar تخمه ,روکش ,آفتابگردان ,اسید ,چربیهای ,حاوی ,تخمه آفتابگردان ,اسید فولیک ,مقدار زیادی ,آفتابگردان حاوی منبع
درباره این سایت